Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΕΣΕΙΣ ακόμα τρέχετε Windows XP?

«Εσείς τρέχετε ΑΚΟΜΑ XP!» λέει η Microsoft στους χρήστες του 12χρονου OSΗ Microsoft πρόκειται να σταματήσει να παρέχει υποστήριξη στα Windows XP στις 8 Απριλίου 2014. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει τον δικτυακό τόπο amirunningxp.com, που υποδέχεται τους επισκέπτες που χρησιμοποιούν XP με την βροντερή επισήμανση/επίπληξη ότι το λειτουργικό τους είναι παλιό όσο... ένας παλιός αριθμητικός άβακας και τους παραπέμπει στις προτεινόμενες μεθόδους αναβάθμισης στα 8.1.
Ακόμη, η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι από τις 8 Μαρτίου θα εμφανίζονται αναδυόμενα παράθυρα στις οθόνες των χρηστών XP οι οποίοι έχουν ενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση του συστήματός τους (Automatic updates). Στα pop-up παράθυρα αυτά, οι χρήστες θα προειδοποιούνται για το τέλος που πλησιάζει. 
Ταυτοχρόνως, εννέα ευαγγελιστές της Microsoft επιχειρούν να πείσουν τους υπεύθυνους ΙΤ σε επιχειρήσεις ότι κάνουν «λάθος για τα Windows 8.1». Επίσης, η Microsoft φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο διάθεσης μιας δωρεάν ή εξαιρετικά χαμηλού κόστους έκδοση των «Windows 8.1 με το Bing».
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταχωρήστε εδώ το σχόλιό σας στην ανάρτηση του Panos Radio.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ