Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Σε κλοιό... σκουπιδιών και πάλι η Τρίπολη!

Έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά...Η κατάσταση στην Τρίπολη είναι οριακή.  Η Περιφέρεια μιλά ανοιχτά για υγειονομική κρίση. Η πόλη κηρύχθηκε πάλι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο κόσμος είναι στα όριά του. Ο χρόνος πιέζει και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Αυτό που τόσο καιρό «φώναζε» το «Καλημέρα Αρκαδία» έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όλοι παραδέχονται πλέον ότι το πρόβλημα ΔΕΝ είναι μόνο του Δήμου Τρίπολης. Στη λύση του προβλήματος κομβικό ρόλο παίζει και η Περιφέρεια η οποία πρέπει να παίξει πιο … ενεργό ρόλο στη λύση.
Μία λύση που ίσως είναι κοντά, με δεδομένο ότι ο Δήμος πήρε απόφαση να «διώξει» 1500 τόνους σκουπίδια. Αν γίνει αυτό, τότε η πόλη θα καθαρίσει. Δεν θα έχει λυθεί το πρόβλημα, αλλά θα έχουμε πάρει μία μεγάλη «ανάσα».
Μία «ανάσα» γιατί είναι αλήθεια ότι τα σκουπίδια μάς έχουν πνίξει.
Κάνοντας μια βόλτα στην πόλη απαθανατίσαμε εικόνες με τους κάδους όχι απλά να έχουν υπερχειλίσει από τα σκουπίδια, αλλά να δημιουργούνται "ουρές" και λόφοι απορριμμάτων!
Μύγες, κουνούπια, σκουλήκια, αδέσποτα, οργανικά πατημένα από αυτοκίνητα στους δρόμους δημιουργείται μία αποκρουστική εικόνα σε πολλές γειτονιές ….
Οι φωτογραφίες είναι από στις οδούς Πελοπίδα, Καλλιστούς, 25ηςΜαρτίου, Παλαντίου, Αγαπίου Λεονάρδου, Ασημάκη Φωτήλα, Αρίσταρχου, Αγίου Παντελεήμονα, ΟΗΕ.
B.Π.
 photo DSC_0005Copy_zps6b867ce8.jpg   photo DSC_0005Copy_zps6b867ce8.jpg
  
Πηγή αρθρου και φωτογραφιών: kalimera-arkadia
- www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταχωρήστε εδώ το σχόλιό σας στην ανάρτηση του Panos Radio.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αρχειοθήκη ιστολογίου