Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Eκφωνήτρια ειδήσεων στην ΕΡΑ βούρκωσε την ώρα που διάβαζε το δελτίο ειδήσεων

Η ανακοίνωση των Αγωνιζόμενων Εργαζόμενων της ΕΡΤ απέναντι στο νέο "μαύρο" που σχεδιάστηκε η κυβέρνηση 'κόβοντας' τη δορυφορική μετάδοση μέσω του δορυφόρου ASTRA με πιέσεις του κ. Καψή, όπως ακούστηκε σήμερα, 24 Οκτώβρη, στο πρώτο δελτίο της ημέρας από τη Ε.ΡΑ. σε δίκτυο σε όλη την Ελλάδα. Ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο, από αυτά που η ιστορία των αγώνων δεν ξεχνά.

Λίγα λόγια για την εκφωνήτρια:


Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές της ελληνικής ραδιοφωνίας. Η Χ.Δ. υπήρξε για δεκαετίες εκφωνήτρια των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΑ. Μια ευγενική φιγούρα. Ένας απίστευτα καλοσυνάτος άνθρωπος. Συνταξιούχος εδώ και χρόνια πια, έτρεξε να συνδράμει τον αγώνα των συναδέλφων της.
Η ιστορία της Χρύσας είναι μια από τις δεκάδες ιστορίες ηρωισμού και αυταπάρνησης που έχουν καταγραφεί στη διάρκεια του αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ. Η εικόνα μιας γυναίκας σαν τη Χ.Δ. να βουρκώνει και να σπάει η φωνή της στο μικρόφωνο, αλλά παρ' ολ' αυτά να συνεχίζει με την κρυστάλλινη φωνή της να διαβάζει την είδηση, είναι συγκλονιστική. Γιατί πέραν όλων των άλλων εμπεριέχει μέσα της και το αίσθημα του καθήκοντος που νιώθει αυτός ο άνθρωπός, πασχίζοντας σε έναν 
αγώνα για το δίκαιο και την αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταχωρήστε εδώ το σχόλιό σας στην ανάρτηση του Panos Radio.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αρχειοθήκη ιστολογίου