Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ο καιρός στην Ελλάδα για Τετάρτη 19/6/2013

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με κάποιες βροχές στα ορεινά της Ηπείρου τις θερμές ώρες της ημέρας και αρκετά ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 35 με 36 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 19 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στα νότια βόρειοι έως μέτριοι. 
Ηλιοφάνεια και ενισχυμένους βοριάδες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις κυρίως στο Νότιο Ευβοϊκό. 
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό Κόλπο θα πνέουν ασθενείς.
Οι ισχυροί άνεμοι δυστυχώς ανεβάζουν τον κίνδυνο έναρξης και εξάπλωσης πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές της χώρας, αφού η ηλιακή ακτινοβολία σήμερα θα φτάσει στη νότια Ελλάδα και κυρίως στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη στους 10 βαθμούς. Προσοχή τις θερμές ώρες (11:00-17:00) τα παιδιά και τους ηλικιωμένους στον ήλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταχωρήστε εδώ το σχόλιό σας στην ανάρτηση του Panos Radio.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αρχειοθήκη ιστολογίου