Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Στον 'αέρα' η Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ. (!)

Στον «αέρα» το σήμα της ΝΕΡΙΤ - Αντιδρά η ΠΟΣΠΕΡΤ  Η πρώτη εικόνα του σήματος ΝΕΡΙΤ εμφανίστηκε από σήμερα το πρωί στο κανάλι 48 και στο κανάλι 52, από τον Υμηττό, ως ένδειξη σταθμού, πάνω από τις χρωματιστές μπάρες που σημαίνουν ότι δεν υπάρχει ακόμη πρόγραμμα διαθέσιμο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΝΕΡΙΤ (Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ίντερνετ και Τηλεόραση) θα χρησιμοποιηθεί για την μετάδοση του διαγγέλματος του Πρωθυπουργού πριν από τη συνάντηση με τους κυβερνητικούς εταίρους.

Στο μεταξύ κανονικά συνεχίζονται οι απεργιακές εκπομπές της ΕΡΤ μέσω διαδικτύου και η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει ότι «παράνομα εκπέμπεται το σήμα της ΝΕΡΙΤ».

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης δήλωσε από το στούντιο της ΕΡΤ που βρίσκεται Αγία Παρασκευή ότι η κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει όλο τον μηχανισμό των ιδιωτικών εταιρειών με πρώτη την Digea, που πέρα από το «μαύρο» στην ΕΡΤ «έριχνε μπάρες» στην τηλεόραση του 902 όποτε μετέδιδε το απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ. 

Ωστόσο, όπως τόνισε, «η EBU αναγνωρίζει μόνον την ΕΡΤ ως δημόσια ελληνική ραδιοτηλεόραση και κανένα άλλο κανάλι πέραν της ΕΡΤ».  

«Προσπαθούν να κλείσουν έναν ιστορικό οργανισμό και να τον αντικαταστήσουν με ένα άλλο που δεν αναγνωρίζεται από κανέναν ούτε εντός, ούτε εκτός συνόρων τόνισε ο απολυμένος πρώην τεχνικός διευθυντής της ΕΡΤ Νίκος Μιχαλίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταχωρήστε εδώ το σχόλιό σας στην ανάρτηση του Panos Radio.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αρχειοθήκη ιστολογίου