Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Σε πύρινο κλοιό το Ηράκλειο

Πριν συμπληρωθούν τέσσερα 24ωρα από τον πύρινο εφιάλτη στις Βασιλειές, όπου οι κάτοικοι είδαν τις φλόγες να ... γλείφουν τα σπίτια τους, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει αυτή την ώρα στην περιοχή, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει οχτώ άνδρες με οχήματα της πυροσβεστικής όπου έχουν καταφέρει να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά.

Προσαγωγή υπόπτου
Αξιωματικοί της πυροσβεστικής ερευνούν το ενδεχόμενο εμπρησμού και ήδη έχει εντοπιστεί ύποπτος ο οποίος θα προσαχθεί για να δώσει εξηγήσεις. Παράλληλα γίνεται έκκληση σε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και κανείς να μην ανάψει φωτιά.

Φωτιές παντού
Δεν φτάνει το μέτωπο στις Βασιλειές, φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο και σε χωράφι που βρίσκεται στην είσοδο της Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου. 

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε μια προσπάθεια να προλάβουν και να περιορίσουν γρήγορα τη φωτιά. 

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο και στην περιοχή του Ανισσαρά ενώ φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή των Αθανάτων, στην Αγία Πελαγία και στο Τομπρούκ.

Στο Ηράκλειο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής και από άλλους νομούς ενώ οι επικεφαλής της υπηρεσίας απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω των ισχυρών ανέμων.

Πηγή: prismanews.gr http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταχωρήστε εδώ το σχόλιό σας στην ανάρτηση του Panos Radio.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αρχειοθήκη ιστολογίου