Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Πλημμύρισε το Άργος

Η έντονη βροχόπτωση και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται από το απόγευμα στην Πελοπόννησο έχουν δημιουργήσει προβλήματα, κυρίως στην ανατολική Πελοπόννησο.

Δύσκολες ώρες περνούν πολλοί κάτοικοι στην πόλη του 'Αργους και την ευρύτερη περιοχή, αφού οι δύο ξεροπόταμοι που διέρχονται την πόλη, ο Ξηριάς και η Πάνιτσα, υπερχείλισαν και έχουν πλημμυρίσει το 'Αργος.



Οι περισσότεροι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει καθώς επίσης και πολλά υπόγεια και σπίτια, ενώ σε ορισμένους δρόμους, στο ανατολικό τμήμα της πόλης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχτεί 20 κλήσεις ενω προβλήματα έχουν και τα χωριά Νέα Κίος, Σκαφιδάκι και Κεφαλάρι, ενώ έχουν ανέβει αρκετά τα νερά και είναι δύσκολη η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - 'Αργους, από τους Μύλους προς το 'Αργος. Σοβαρά προβλήματα στην πόλη του Κιάτου από την καταιγίδα με πολλά πλημμυρισμένα σπίτια,υπόγεια και αποθήκες.



Προβλήματα με πλημμύρες έχει και η περιοχή της Κυπαρισσίας. Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 12 κλήσεις, για άντληση υδάτων, ενώ το σοβαρότερο πρόβλημα εστιάζεται στο 64ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου - Μεθώνης στο ύψος του χωριού Τερψιθέα, όπου λόγω των νερών στο οδόστρωμα γίνεται μικρή εκτροπή της κυκλοφορίας, μέσω του χωριού Σπηλιά. Επίσης πολλά νερά υπάρχουν στο οδόστρωμα της εθνικής οδού Κυπαρισσίας - Καλού Νερού.



Καθίζηση έχει προκληθεί στον δρόμο που οδηγεί στην Νεμέα, στο 2ο περίπου χιλιόμετρο μετά τον κόμβο Νεμέας, στο 116 χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Τρίπολης και έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τη Νεμέα διεξάγεται μέσω του κόμβου Αρχαίας Νεμέας.Λόγω κατολισθήσεων διεξάγεται από το ένα ρεύμα η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική οδό Τρίπολης - 'Αργους, 4 χιλιόμετρα περίπου από τον Αχλαδόκαμπο.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταχωρήστε εδώ το σχόλιό σας στην ανάρτηση του Panos Radio.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αρχειοθήκη ιστολογίου