Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Πλυμμήρες σε Πάτρα, Άργος, Κυπαρισσία, Νεμέα από την καταιγίδα

Πλημμύρες σε Άργος και Κυπαρισσία από τις ισχυρές βροχοπτώσειςΠάτρα
Οι καταιγίδες που εκδηλώνονται από το απόγευμα της Κυριακής στην Πελοπόννησο έχουν δημιουργήσει προβλήματα, ειδικά στο Άργος και την Κυπαρισσία όπου σημειώθηκαν εκτεταμένες πλημμύρες.

Στο Άργος, οι δύο ξεροπόταμοι που διέρχονται την πόλη, ο Ξηριάς και η Πάνιτσα, υπερχείλισαν και πλημμύρισαν τους περισσότερους δρόμους και πολλά υπόγεια σπίτια. Αρκετοί δρόμοι στο ανατολικό τμήμα της πόλης παραμένουν κλειστοί. Η Πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε τουλάχιστον 20 κλήσεις.

Προβλήματα αναφέρθηκαν και τα χωριά Νέα Κίος, Σκαφιδάκι και Κεφαλάρι, ενώ η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Άργους, από τους Μύλους προς το Άργος, είναι δύσκολη.

Κυπαρισσία
Πλημμύρες αναφέρθηκαν και στην περιοχή της Κυπαρισσίας, όπου η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 12 κλήσεις για άντληση υδάτων.

Στο 64ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου - Μεθώνης, στο ύψος του χωριού Τερψιθέα, η κυκλοφορία εκτρέπεται μέσω του χωριού Σπηλιά. Νερά υπάρχουν και στο οδόστρωμα της εθνικής οδού Κυπαρισσίας - Καλού Νερού, ενώ καθίζηση σημειώθηκε στο στο 116 χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Τρίπολης, στο 2ο περίπου χιλιόμετρο μετά τον κόμβο Νεμέας.

Νεμέα
Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τη Νεμέα διεξάγεται μέσω του κόμβου Αρχαίας Νεμέας. Λόγω κατολισθήσεων διεξάγεται από το ένα ρεύμα η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική οδό Τρίπολης - Άργους, 4 χιλιόμετρα περίπου από τον Αχλαδόκαμπο.

Ιn.gr, Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταχωρήστε εδώ το σχόλιό σας στην ανάρτηση του Panos Radio.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αρχειοθήκη ιστολογίου